CzechInvest nabízí vstupenky na Konferenci Brownfieldy ZDARMA pro zástupce obcí a měst

Pátý ročník Konference Brownfieldy přinese inspirativní projekty z ČR i ze zahraničí, diskuze na téma rozvoje infrastruktury, přípravy pozemků nebo kvality městského plánování. Jako vždy pohledem státní i soukromé sféry.

Jedním z hostů konference je Kristian Villadsen, který představí filozofii světoznámého urbanistického studia Gehl Architects k plánování udržitelných měst. Seznámí vás s case studies z Dánska, Švédska i Číny, kde bude hrát transformace brownfieldů hlavní roli.

Zajímá vás, jestli bude z Kladna nebo Břeclavi druhá Kodaň? A jak se dají plánovat česká města tak, aby dokázala reagovat na klimatické změny a zároveň byla vstřícná ke svým obyvatelům? Odpovědi padnou v panelové diskuzi, které se zúčastní Tomáš Ctibor ze společnosti 4ct, Jakub Matuska, místostarosta města Břeclav, a Kristian Villadsen z Gehl – Making Cities for People.

Buďte u toho a zajistěte si své vstupenky na konferenci ještě dnes! Exkluzivně pro všechny zástupce obcí a měst nabízí CzechInvest volný vstup na konferenci. Registrujte se zde.

Konferenci pořádá Asociace developerů, Kateřina Kubizňáková a agentura CzechInvest za podpory Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky, hlavním partnerem akce je společnost EBM Group.

Podrobnosti k programu najdete ZDE.