Seminář brownfields a greenfields Libereckého kraje | Cvikov | 10.12.2018

V pondělí 10. 12. 2018 se v Kulturním centru Sever ve Cvikově  uskuteční pravidelný seminář věnovaný problematice brownfields a greenfields Libereckého kraje (presentace účastníků od 9,30 hodin). Účast na semináři je bezplatná.

Na semináři budou představeny aktivity Libereckého kraje v oblasti brownfields a greenfieldsnový portál investičních příležitostíúspěšné projekty revitalizovaných brownfields a připravované projekty. Další část semináře je věnována dotačním titulům, které jsou určeny pro lokality brownfields a greenfields.

 

Podrobný program semináře: Program_seminare_BF_LK_2018

Vzhledem k omezené kapacitě sálu je účast pouze pro registrované účastníky. Počet účastníků je omezen na 30 posluchačů. Přihlásit se můžete prostřednictvím elektronického formuláře na adrese: https://investujpodjestedem.cz/seminare/elektronicka-prihlaska-na-seminar/ nebo můžete poslat přihlášku na emailovou adresu info@investujpodjestedem.cz.

 

Součástí semináře bude i zahájení putovní výstavy revitalizovaných brownfields Libereckého kraje, která bude k vidění v prostorách Kulturního centra Cvikov do konce roku 2018.