Zúčastněte se semináře ,,Jak na dotace“

Přihlaste se na seminář “Jak na dotace”, který pro Vás připravuje Sekretariát Regionální stálé konference Libereckého kraje.

  • JAKÉ JSOU TYPY DOTACÍ?
  • EXISTUJE NĚJAKÝ NÁVOD NA TO, JAK PRACOVAT S ŽÁDOSTÍ?
  • KDE LZE NAJÍT POTŘEBNÉ INFORMACE A RADY?

Odpovědi nejen na tyto otázky budou součástí semináře, který připravuje Sekretariát Regionální stálé konference Libereckého kraje v rámci informovanosti území o této problematice na září letošního roku. Seminář je určen široké veřejnosti a především těm, kteří by rádi získali informace o tomto tématu. Součástí programu je také představení činnosti Sekretariátu a Eurocentra Liberec, které pro Vás celoročně připravuje spoustu zajímavých akcí. Těšit se můžete také například na edukační videa, představení úspěšně zrealizovaných projektů nebo na závěrečný kvíz o ceny.

Seminář se koná dne 9. září 2020 v Kulturním centru Střelnice Turnov, Markova 311. Registrace probíhá pod tímto webovým odkazem nebo na emailové adrese rsk@kraj-lbc.cz. Kapacita sálu je omezena, přihlášení probíhá nejpozději do 4. 9. 2020 do 10:00 hod.

Současně bude také v KC Střelnice Turnov probíhat putovní výstava úspěšně zrealizovaných projektů “Otisky EU v Libereckém kraji“, kde budou k vidění zajímavé projekty z území Libereckého kraje, které byly podpořeny z fondů EU v období 2014 – 2019.

Program semináře naleznete níže, nebo je ke stažení ZDE.

Ing. Vendula Koděrová
vendula.koderova@kraj-lbc.cz
485226416